Resultat 2022

Stort tack för 2022 års upplaga av Hammarby Alpin Marathon!

Vilket fantastiskt lopp vi hade! Det var betydligt bättre förutsättningar än vad som förutspåddes, med tö dagarna innan och frostnätter. Banan upplevdes sällan som hal, om än slaskig – med helt klart tunglöpt. Den var längre än tidigare år, då vi var tvungna att leda den runt början av Trysilbacken på grund av plastmattan. Banan var uppskattningsvis 2000 meter, så den fulla distansen landade på runt 44km, halvdistansen på 24km.

Det var 119 löpare som kom til start, 103 av dem kom i mål i förhållanden som lämnade en del att önska. Imponerande!

Årets vinnare

Damernas långa klass vanns av Stephanie Magnenat, Stockholm OCR club (4:51). Herrarnas vanns av Daniel Franco Cereceda, IKJ Haninge (4:09). Damernas halvdistans vanns av Megan Wilson, Dark Peak Fell Runners (2:20) och herrarnas av Marcus Brandt, Team AnyPace Sweden (2:07).

De får alla varsin fri start i nästa års Ursvik Ultra och en fri duostart Stockholm Adventure Race, STAR! Därtill vann Stephanie och Daniel ett par valfria trailskor från Asics. Megan och Marcus fick varsitt presentkort från Umara, och de båda vann även spurtpriset – så de får varsin gran hemkörd av Julgran.com!

Resultatlistor

Marathon damer
Marathon herrar
Halvmarathon damer
Halvmarathon herrar


Vi ses nästa år!
Anmälan är förstås öppnad :)

Tomas, Fredrik och Anders